Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторку Вупі Ґолдберґ укотре звинуватили в антисемітських заявах

Вона повторила колишні слова про те, що Голокост «не стосувався раси»

Американській акторці Вупі Ґолдберґ знову довелося вибачатися за свої коментарі про Голокост. У нещодавньому інтерв’ю The Sunday Times Ґолдберґ повторила колишні слова про те, що Голокост «не стосувався раси». Це викликало негативну реакцію з боку суспільства.

«Мій найліпший друг сказав: «Недарма в переписі немає графи для єврейської раси». Тож це наводить мене на думку, що ми, мабуть, не раса», – сказала Ґолдберґ в інтерв’ю.

Ці слова акторки порівняли з її минулими коментарями про Голокост, які вона висловила на початку року під час ток-шоу The View. Тоді Ґолдберґ заявила, що геноцид євреїв був пов’язаний із нелюдським ставленням однієї групи білих людей до іншої, але в цьому не було расового підґрунтя.

Її слова одразу розкритикували, вказавши, що расизм був основним у нацистській ідеології. Ґолдберґ відсторонили від ведення шоу на два тижні, а сама вона була змушена вибачитися за сказане.

У заяві, надісланій Rolling Stone, Ґолдберґ пояснила, що в інтерв’ю The Sunday Times вона просто намагалася «переказати» те, що вона сказала на початку цього року в The View.

«Я не прагнула повторювати образливі коментарі. Я досі багато чого вчуся, і, повірте, я дослухалася до всього, що мені говорили. Я вважаю, що Голокост стосувався раси, і я досі шкодую, що тоді засмутила, образила й розлютила людей», – заявила Вупі Ґолдберґ.

Вона додала, що завжди підтримуватиме єврейський народ, особливо в часи зростання антисемітизму.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.