Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПереможниця британського реаліті-шоу «Зрадники» розповіла про цькування через зовнішність

Люди тикають у неї пальцями й знімають на відео

Переможниця першого сезону британського реаліті-шоу «Зрадники» (The Traitors) Меріл Вільямс розповіла, що люди цькують її та сміються з неї через її зовнішній вигляд. Жінка має ахондроплазію – вроджене генетичне захворювання, за якого порушуються процеси росту кісток.

В інтерв’ю The Scottish Daily Express Вільямс розповіла, що люди тикали в неї пальцями, а деякі навіть знімали її на відео й «істерично сміялися», коли зустрічали на вулиці. «Часом люди приймають мене за дитину й питають, де моя мама», – говорить жінка.

Вона вважає, що це відбувається через недостатню поінформованість про її стан. На думку Меріл, суспільство сприймає людей з ахондроплазією як «щось кумедне», бо їх зазвичай так і висвітлюють у медіа. Як приклад Меріл навела плем’я Умпа-Лумпів у фільмі «Чарлі й шоколадна фабрика».

«Я вирішила взяти участь у «Зрадниках», щоб довести, що я можу робити всі ті речі, які роблять інші люди. Я хочу бачити більше таких, як я на телебаченні», – сказала Вільямс.

Вона називає себе першою людиною з ахондроплазією, яка перемогла в ігровому шоу. Меріл сподівається, що її досвід надихне інших людей із подібним захворюванням.

«Зрадники» – британське реаліті-шоу, що транслюється на BBC One. Засноване на нідерландському телешоу De Verraders. Прем’єра відбулася 29 листопада 2022 року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.