Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМістить 176 пунктів. Тіктокерка створила список причин, чому не варто вагітніти

На основі історій вагітності від інших користувачок TikTok

Тіктокерка Jada Jay створила список зі 176-ма причинами, чому не варто вагітніти. Вона склала його на основі історій вагітності від інших користувачок TikTok. Про це пише Indy100.

У списку є причини, як-от: «через гормональні зміни піт може стати синім», «може збільшитися ніс» чи «відпасти сосок», а також «ви можете народити черепаху», «осліпнути» чи «бути паралізованими». Багато коментаторів погоджуються з тим, що цей список має вагомі причини не вагітніти, однак є користувачі, які критикують його й називають занадто драматичним.

@jadajaymusic Your daily dose of birth control ☃️ #fyp #reasonsnottogetpregnant #pregnancyhorrors #pregnancylist #Inverted ♬ On the bottom of the pyramid sound - Adam

Деякі коментатори непокояться через те, що перелік може відбити в людей бажання мати дітей.

«Який сенс лякати вагітну чи не вагітну жінку, щоб вона не хотіла народити дитину? Залиште свою думку при собі. Кожна мама це пережила», – написали в коментарі. У відповідь тіктокерка опублікувала відео зі словами: «Шукаю підтвердження того, що кожна мама пережила вагітність». Багато користувачів у коментарях до відео також звернули увагу на ризики, пов’язані з вагітністю, зокрема й на випадки смерті під час пологів.

@jadajaymusic Replying to @jonathangalindolol Oh and Pookie I am grown! I’m gonna post what I want ??#fyp #reasonsnottogetpregnant #pregnancyhorrors #pregnancylist ♬ GIVE ME CREDITS UGLYS - Guess what…You a hoe!
Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.