Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕндрю Тейта затримали за звинуваченнями у зґвалтуванні й торгівлі людьми

Його підозрюють в експлуатації жінок для створення порнографічного контенту

У Румунії затримали Ендрю Тейта – колишнього кікбоксера, онлайн-інфлуенсера, відомого своїми мізогінними й ворожими висловлюваннями в інтернеті. Про це повідомляє The Guardian.

Окрім Тейта, затримали також його брата і ще двох румунів. Їх підозрюють у торгівлі людьми, зґвалтуванні й створенні організованої злочинної групи.

«Четверо підозрюваних, схоже, створили організоване злочинне угруповання з метою вербування, розміщення й експлуатації жінок, примушуючи їх створювати порнографічний контент, призначений для перегляду на спеціалізованих вебсайтах за певну плату», – заявили прокурори, додавши, що затримані отримали б «значні суми».

Прокурори заявили, що знайшли шістьох жінок, які постраждали від сексуальної експлуатації з боку Ендрю Тейта і його спільників.

Як пише Rolling Stone, Ендрю Тейт і його брат Трістан відомі своїми жорстокими й часто женоненависницькими поглядами на жінок, сексуальність і зґвалтування. Ендрю працював кікбоксером певний час. У 2016 його запросили знятися в британській версії «Великого брата», але вигнали після того, як у мережі з’явилося відео, де він б’є жінку ременем.

Ендрю заблокували в усіх популярних соцмережах. Однак його обліковий запис у Twitter поновили, коли соцмережею заволодів Ілон Маск.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.