Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниVice оприлюднило повідомлення Ендрю Тейта до жінки, яка звинуватила його у зґвалтуванні у 2013

Тоді поліція відмовилася висувати звинувачення проти чоловіка

Видання Vice оприлюднило повідомлення й голосові нотатки у WhatsApp, які надіслав Ендрю Тейт жінці, яка звинуватила його в зґвалтуванні 2013 року.

Жінка, яку видання називає Амелія, є третьою жінкою, яка розповіла Vice про скарги в поліцію через сексуальне й фізичне насильство з боку Ендрю Тейта – американського інфлуенсера й колишнього кікбоксера.

Амелія розповіла, що з Тейтом вони були знайомі з 2009 року. За її словами, романтичні стосунки між ними почалися у 2013 році, тоді ж Тейт і зґвалтував її. Амелія розповіла, що тривалий час заперечувала те, що це було саме зґвалтування, а також продовжила зустрічатися з Тейтом упродовж кількох місяців.

Лише у 2014 році, приблизно за шість місяців після зґвалтування, Амелія подала скаргу до поліції Бедфордширу. У 2015 році її скаргу підв’язали до скарг двох інших жінок, які теж звинувачували Ендрю Тейта у зґвалтуванні й жорстокому поводженні. Тоді Амелія віддала поліцейським свій телефон, де знайшли повідомлення від Ендрю Тейта.

У повідомленнях Тейт писав, що йому «подобається її ґвалтувати». «Коли ти під моїм контролем, я роблю все, що мені заманеться», – писав Тейт.

Він також надіслав Амелії відео, на якому ламає бейсбольну биту об гомілку, а потім – голосове повідомлення зі словами: «Я один із найнебезпечніших людей на цій планеті. Іноді ти забуваєш, як тобі пощастило, що я тебе трахнув». Коли Амелі відповіла, що примус і зґвалтування не можна назвати щастям, Тейт надіслав голосове повідомлення: «Хіба я погана людина? Тому що що більше це не подобалося тобі, то більше це подобалося мені».

Скарга Амелії призвела до арешту Тейта за підозрою у зґвалтуванні в грудні 2015 року, однак тоді його відпустили. За словами Амелії, розслідування просувалося повільно через сумніви, пов’язані з тим фактом, що вона мала секс за згодою з Тейтом після ймовірного сексуального насильства. У 2019 році прокуратура відмовилася висувати звинувачення проти Ендрю Тейта, оскільки не було «реалістичної перспективи засудження».

Амелія вважає, що нездатність поліції й прокуратури домогтися справедливості у цій справі дозволила Ендрю Тейту продовжувати поводитися жорстоко стосовно жінок, що й призвело до його арешту в Румунії в грудні 2022 року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.