Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Зімбабве жінки вимагають легалізувати імпорт секс-іграшок

Ввезення «непристойних» товарів там вважають кримінальним злочином

Організація WALPE, що виступає за права жінок у політиці, оскаржила в суді закон Зімбабве, який забороняє імпорт секс-іграшок.

У Зімбабве вважається кримінальним злочином ввезення до країни «непристойних» товарів, зокрема секс-іграшок. Як пише Vice, закон про заборону імпорту секс-іграшок став особливо помітним після серії арештів.

У грудні 2022 року влада Зімбабве засудила 23-річну інфлуенсерку Аянду Мупонду за імпорт і продаж секс-іграшок, зокрема за продаж секс-іграшки 12-річній дівчинці. За словами Мупонди, вона не знала, що її покупцю було 12 років і запропонувала повернути гроші матері дівчинки після того, як дізналася її вік. Інфуенсерці наказали відбути 640 годин громадських робіт.

Також у жовтні 2022 року на шість місяців ув’язнили викладачу Ширлі Чапунцу за незаконний імпорті секс-іграшок з Німеччини.

У WALPE вважають закон про заборону імпорту секс-іграшок архаїчним і таким, що порушує право жінок на сексуальне задоволення. WALPE й інші правозахисники стверджують, що легалізація імпорту секс-іграшок допоможе регулювати їхній продаж, особливо серед неповнолітніх.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.