Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Великій Британії заборонять конверсійну терапію для трансгендерних людей

Раніше заборона охоплювала лише терапію для геїв і бісексуалів

Новий законопроєкт про заборону всіх форм конверсійної терапії у Великій Британії охоплюватиме трансгендерних людей, повідомляє BBC.

Міністерка культури Мішель Донелан заявила, що законопроєкт ухвалять незабаром і він «захищатиме всіх, хто став мішенню через свою сексуальність або гендерну ідентичність».

Раніше уряд Великої Британії заявляв про плани заборонити конверсійну терапію для геїв і бісексуалів. Водночас заборона не поширювалася на трансгендерних людей. У британському уряді пояснили це тим, що конверсійна терапія для транслюдей є надто складною і її заборону потрібно розглядати окремо.

Також в уряді побоювалися, що заборона може мати «непередбачувані наслідки», які можуть вплинути на вчителів, батьків і терапевтів, які допомагають дітям, які досліджують свою гендерну ідентичність.

Конверсійною терапією називають сукупність методик, за допомогою яких намагаються «змінити» сексуальну орієнтацію людини з гомосексуальної або бісексуальної на гетеросексуальну, а також змінити гендерну ідентичність трансгендерних людей.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.