Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАлеку Болдвіну висунуть звинувачення в ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчинс

Звинувачення також висунуть експертці зі зброї

Прокуратура американського штату Нью-Мексико найближчим часом офіційно висуне звинувачення голлівудському актору Алеку Болдвіну в ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчинс на знімальному майданчику фільму «Іржа». Звинувачення також висунуть експертці зі зброї Ганні Гутьєррес-Рід. Про це повідомляє CNN.

Прокуратура дійшла висновку, що пістолет, який був реквізитом актора під час зйомок фільму, не міг вистрелити сам, без натискання курок, як переконував Болдвін. Актор також стверджував, що не знав, що пістолет, з якого він стріляв на знімальному майданчику, містить бойові патрони.

У короткому звіті про розслідування смерті Гатчинс причиною смерті вказано «вогнепальне поранення грудної клітини», а способом смерті – «нещасний випадок».

Звинувачення Болдвіну й Гутьєррес-Рід висунуть за двома пунктами. Але якщо їх визнають винними, то судитимуть лише за одним пунктом. У будь-якому разі обом загрожує до 18 місяців в’язниці й штраф у розмірі 5000 доларів США. Болдвіна, зокрема, судитимуть також і як продюсера фільму. Він мав гарантувати безпеку на знімальному майданчику.

У прокуратурі також повідомили, що помічник режисера фільму Девід Голлс визнав свою провину за звинуваченням у недбалому застосуванні вогнепальної зброї. Він отримав шість місяців умовного терміну.

На рішення прокуратури відреагувала родина загиблої операторки. «Сім’ю тішить, що в Нью-Мексико ніхто не стоїть вище закону», – ідеться в заяві сім’ї, опублікованої через адвоката Браяна Дж. Паніша.

Адвокат Болдвіна Люк Нікас назвав звинувачення прокуратури «жахливою судовою помилкою».

«У містера Болдвіна не було підстав вважати, що бойова куля була в пістолеті або десь на знімальному майданчику. Він покладався на професіоналів, з якими працював, які запевнили його, що в пістолеті немає бойових набоїв. Ми будемо боротися з цими звинуваченнями й переможемо», – заявив Нікас.

Зі звинуваченнями не погодився й адвокат Ганни Гутьєррес-Рід Джейсон Боулз. За його словами, він вірить у те, що присяжні визнають його клієнтку невинною. «Ми очікували звинувачень, але вони абсолютно неправильні щодо Ганни. Ми очікуємо, що присяжні визнають її невинною, адже вона не вчиняла навмисного вбивства», – заявив адвокат.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.