Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБрук Шилдс уперше розповіла про пережите сексуальне насильство

На той час їй було 20 років

Американська модель й акторка Брук Шилдс уперше розповіла про пережите сексуальне насильство, коли їй було 20 років. Як пише Entertainment Weekly, цю історію вона згадала у своєму документальному фільмі Pretty Baby: Brooke Shields, прем’єра якого відбулася на кінофестивалі «Санденс».

За словами Шилдс, інцидент стався незабаром після того, як вона закінчила коледж у Прінстоні й намагалася знайти роботу. Вона зустрілася з чоловіком, який пропонував їй роботу. Після зустрічі чоловік попросив її піднятися до його готельного номеру, доки він викличе таксі.

Як розповіла акторка, чоловік повернувся до номеру оголений і напав на неї. Шилдс пояснила, що не намагалася втекти, бо боялася, що це спровокує подальше фізичне насильство.

«Я боялася, що мене задушать або щось подібне, тож не так сильно пручалася. Я просто застигла. Вважала, що одного «ні» буде достатньо. Я подумала: «Виживи й тікай звідси» і просто відгородилася. Бог свідок, я знала, як відсторонитися від свого тіла, бо практикувала це», – розповіла Шилдс.

Вона додала, що тривалий час не могла визнати, що пережила саме зґвалтування, а також відчувала себе відповідальною за цей випадок.

«Я вірила, що якимось чином сама подавала натяки, які зрештою сприйнялися так. Я пила вино за вечерею. Піднялася до кімнати. Я просто була такою довірливою», – сказала Шилдс.

Вона розповіла, що пізніше написала своєму нападнику, але він ігнорував її. Його імені у фільмі вона не називає.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.