Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕсме Б’янко й Мерілін Менсон досягли угоди щодо позову про сексуальне насильство

Акторка була першою, хто подала до суду проти Менсона щодо подібних звинувачень

Зірка серіалу «Гра престолів» Есме Б’янко й музикант Мерілін Менсон досягли позасудової угоди щодо позову про сексуальне насильство, який Б’янко подала проти нього у 2021 році. За словами адвоката акторки, та погодилася врегулювати позов, щоб «продовжити своє життя й кар’єру».

Про це повідомляє Rolling Stone.

Б’янко була однією з багатьох жінок, які висунули звинувачення в сексуальному насильстві проти Менсона. Саме вона стала першою жінкою, яка подала проти нього позов до суду щодо подібного звинувачення. У ньому йшлося, що Менсон «неодноразово використовував наркотики, фізичну силу й погрози, щоб примусити пані Б’янко до сексуальних актів».

У лютому 2009 року Менсон запросив її в Лос-Анджелес для зйомок музичного кліпу. Але коли вона приїхала, з’ясувалося, що повинна залишитися в його будинку, а ніякої знімальної групи не було. За словами акторки, її тримали в будинку чотири дні, позбавляли їжі й сну, а також давали наркотики й алкоголь. Крім того, Б’янко стверджувала, що Менсон також змушував її готувати йому їжу й прибирати дім.

У скарзі також зазначається, що Менсон примушував акторку до статевого акту, який часто був насильницьким і принизливим, іноді навіть коли вона була непритомна. Б’янко стверджувала, що музикант вчинив проти неї численні акти сексуального насильства у 2011 році й зґвалтував її в травні того ж року.

Мерілін Менсон відкидав усі звинувачення.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.