Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБоксера Майка Тайсона звинуватили у зґвалтуванні

Інцидент стався на початку 1990-х

Американського боксера Майка Тайсона звинуватили у зґвалтуванні. Позов проти нього подала жінка, яка стверджує, що випадок стався на початку 1990-х. Про це повідомляє видання People.

Свого імені жінка не називає, бо непокоїться, що її почнуть переслідувати чи висміювати. У заяві до суду округу Олбані в Нью-Йорку вона стверджує, що зустріла Майка Тайсона в танцювальному клубі Septembers. Згідно зі свідченнями, вони сиділи разом у лімузині й Тайсон почав цілувати й торкатися її без згоди.

«Я кілька разів сказала йому «ні» й попросила зупинитися, але він продовжував домагатися мене. А потім він стягнув з мене штани й жорстоко зґвалтував», – розповіла позивачка. Вона вимагає від боксера 5 мільйонів доларів моральної компенсації.

У 1992 році Майка Тайсона також звинуватили у зґвалтуванні. Він напав на учасницю конкурсу краси Дезері Вашингтон в Індіанаполісі. Його засудили до шести років у в’язниці, однак через три роки звільнили. Також перша дружина Тайсона, акторка й модель Робін Гівенс, звинувачувала боксера в домашньому насильстві.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.