Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Це був жахливий цикл». Акторка Каміла Мендес розповіла про досвід боротьби з булімією

Вона «зациклювалася» на своєму тілі під час зйомок «Рівердейлу»

Американська акторка Каміла Мендес поділилася, що боролася з розладами харчової поведінки під час зйомок першого сезону підліткової драми «Рівердейл». Про це пише The Independent.

За словами акторки, тоді її сфокусованість на власному тілі «досягла піку», тож вона переглядала перший сезон і «розбирала себе на частини».

«Я дивилася кожну серію й думала: «О Боже, мій живіт там такий…» Я була такою невпевненою в собі, і це дійсно впливало на мої розлади харчової поведінки… Я розбирала себе на частини. Живіт, руки, підборіддя, будь-що – я була одержимою», – поділилася Мендес.

Камілі Мендес було 22 роки, коли вийшов перший сезон «Рівердейлу». Зараз, коли їй 28, вона визнає, що «зацикленість» на зовнішності заважає їй працювати.

«Я уникала вуглеводів упродовж тривалого часу. Потім наїдалася досхочу, а тоді очищалася, – розповіла акторка. – Це був жахливий цикл. Мій дієтолог допоміг мені подолати це».

Мендес також зауважила, що певні фрази про її зовнішній вигляд є тригерами, які впливають на її відновлення. Наприклад, їй було складно чути вираз «ти маєш чудовий вигляд» після того, як вона трохи схудла.

«Коли я цього не чую, мені здається, що я виглядаю жахливо. Коли ніхто не коментує, наскільки я схудла», – пояснила акторка.

Уперше Каміла Мендес почала публічно говорити про свій досвід боротьби з булімією у 2019 році. В інтерв’ю журналу Women's Health вона сказала: «Я лише нещодавно почала одужувати. Це досі залишається для мене прокляттям. Не схоже, що це коли-небудь зникне».

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.