Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМеріліна Менсона звинуватили в сексуальному насильстві над неповнолітньою

Перший випадок стався в 1995 році

Музиканта Меріліна Менсона, чиє справжнє ім’я Брайан Ворнер, звинувачують у сексуальному насильстві над неповнолітньою. Звинувачення в недбалості й навмисному заподіянні емоційних страждань висунули також проти лейблів Interscope і Nothing Records, з якими працював Ворнер. Про це повідомляє Rolling Stone.

Позивачка не називала свого імені. Вона стверджує, що вперше зустрілася з Ворнером у 1995 році після концерту в Далласі, коли їй було 16 років. Дівчина разом із групою людей чекала на зустріч з музикантом біля його гастрольного автобуса. За її словами, він нібито запросив її та ще одну дівчину всередину, де запитав їхній вік і шкільний клас, а також записав домашні адреси й номери телефонів.

У позові йдеться, що Ворнер «здійснював різні акти злочинної сексуальної поведінки», доки вони перебували в автобусі, зокрема, зґвалтував дівчину. Зазначається, що за всім спостерігав один з учасників гурту. Після цього Ворнер нібито посміявся над дівчиною й вигнав її з автобуса, пригрозивши «вбити її і її родину», якщо вона комусь розповість про те, що сталося.

Дівчина повідомила, що після пережитого сексуального насильства тривалий час вживала наркотики й алкоголь. Вона також стверджує, що Ворнер телефонував їй і спілкувався з нею онлайн, просячи відверті фотографії її і її друзів.

Водночас дівчина продовжувала спілкуватися з Ворнером і його гуртом упродовж кількох років. Вона поділилася, що весь цей час зазнавала сексуального й психологічного насильства з боку музиканта.

У позові також стверджується, що студії звукозапису, з якими співпрацював Ворнер, знали про ці випадки сексуального насильства, але не вживали заходів, щоб припинити їх.

Позивачка вимагає відшкодування збитків, а також створення наказу, що заборонятиме лейблам «здійснювати незаконну ділову практику, зокрема піддавати неповнолітніх і вразливих дорослих сексуальному насильству й експлуатації».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.