Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАлеку Болдвіну висунули звинувачення в ненавмисному вбивстві Галини Гатчинс

Актора звинуватили в «багатьох випадках вкрай необачних вчинків»

Актору Алеку Болдвіну й консультантці з реквізиту зброї Ганні Гутьєррес-Рід офіційно висунули звинувачення в ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчинс на зйомках фільму «Іржа» у 2021 році.

Прокуратура округу Санта-Фе звинуватила актора в «багатьох випадках вкрай необачних вчинків». Зокрема, як пише BBC, Болдвін розмовляв по телефону під час тренування зі стрільби з вогнепальної зброї. Крім того, він направив пістолет на операторку й режисера, хоча знав, що згідно з правилами безпеки зброю не можна спрямовувати на когось. Болдвін також не перевіряв безпечність зброї з пані Гутьєррес-Рід, зазначається з судовій заяві.

Алеку Болдвіну й Ганні Гутьєррес-Рід висунули звинувачення в ненавмисному вбивстві за двома пунктами. Перший вимагає доказів недбалості й передбачає покарання до 18 місяців ув’язнення, а також штраф у розмірі п’яти тисячі доларів.

Другий пункт передбачає покарання за нехтування безпекою «без належної обережності й обачності». За нього можуть ув’язнити на п’ять років через те, що злочин було скоєно із застосуванням вогнепальної зброї. У підсумку присяжні вирішать, за яким саме пунктом судити обвинувачених.

Алек Болдвін і Ганна Гутьєррес-Рід не визнають своєї провини.

Фото: Wikimedia commons

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.