Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниTikTok отримав мільйонний дохід на рекламі засобів для схуднення – Insider

Це контрастує із заявами платформи про підтримку бодіпозитиву

У період з 1 листопада 2022 року по 7 січня 2023-го TikTok заробив 4,3 мільйона доларів на рекламі від двох компаній, що продають засоби для схуднення. Про це пише Insider із посиланням на результати дослідження, яке провела група кампаній Media Matters.

Ідеться про проносний напій, який обіцяє схуднення на 45 кілограмів упродовж двох тижнів, а також спеціальну програму харчування, спрямовану на «проблемні» частини тіла. Загалом рекламу переглянули 415 мільйонів разів.

В Insider проаналізували рекламовані публікації й дійшли висновку, що подібний контент контрастує із заявами TikTok про підтримку бодіпозитиву. Крім того, поширення такої реклами суперечить словам компанії про те, що вони мають загальну заборону на рекламу засобів для схуднення.

Представник платформи в коментарі виданню зауважив, що вся платна реклама відповідає їхній рекламній політиці й вони «не дозволяють» рекламувати в TikTok «продукти й послуги для схуднення або контролю ваги». У компанії зазначили, що реклама обох засобів була обмеженою, але не визнали, що вона порушувала її правила.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.