Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТрамп обмежуватиме права транслюдей у США, якщо його оберуть президентом у 2024 році

Про це він заявив у своєму відеозверненні

Дональд Трамп заявив, що в разі переобрання на посаду президента США у 2024 році він виступатиме за радикальне федеральне скасування прав трансгендерних людей. Про це повідомляє Vice.

Трамп опублікував відео у власній соціальній мережі Truth Social, у якому заявив, що хоче «зупинити фізичне й емоційне каліцтво» молоді в США. Він пообіцяв переслідувати лікарні й медичних працівників, які надають допомогу трансгендерним людям.

Також Трамп планує заборонити будь-якій державній установі просувати «концепцію зміни гендеру в будь-якому віці», особливо в школах. Замість цього він намагатиметься прийняти федеральний закон, який визначатиме жіночу й чоловічу стать як єдину, яка визнається в США.

Крім того, Трамп зауважив, що обмежить участь молодих трансгендерних людей у спортивних змаганнях. Також він пригрозив викладачам освітніх закладів «серйозними наслідками», якщо ті намагатимуться допомогти дитині зрозуміти свою гендерну ідентичність.

За словами Трампа, поняття «трансгендерність» – це «концепція, про яку ніколи не чули за всю історію людства» і її «винайшли радикальні ліві всього кілька років тому».

Як пише Vice, це не перші подібні заяви стосовно прав транслюдей у США. У 2022 році республіканці внесли понад 300 законопроєктів, які обмежували права трансгендерних людей. Того ж року значно почастішали напади на транслюдей у країні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.