Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Сінгапурі чоловік подав до суду на жінку, бо вона не хотіла бути з ним у стосунках

Він стверджує, що відмова завдала йому травми й зашкодила репутації

У Сінгапурі чоловік, на ім’я К. Кашіган, вимагає понад 3 мільйони сінгапурських доларів (понад 83 мільйони гривень) відшкодування збитків від жінки, яка не захотіла бути з ним у стосунках. За словами чоловіка, своєю відмовою жінка завдала йому психологічної травми й зашкодила його «зоряній репутації». Про це пише The Guardian.

У позові жінку звинувачують у нібито «наклепницьких висловлюваннях і недбалій поведінці». Зазначається, що збитки мають покрити втрату заробітку й інвестицій, а також «реабілітаційні й терапевтичні програми для подолання отриманої травми».

Згідно з судовими документами, вони познайомилися у 2016 році, а у 2020-му між ними виникли «розбіжності» щодо того, як вони бачать свої стосунки. Жінка називала Кашігана другом, водночас той вважав, що їхні стосунки набагато ближчі.

У судовому рішенні йдеться, що жінка впродовж 18 місяців брала участь у консультаціях після того, як Кашіган пригрозив їй судовим позовом. Вона сподівалася, що консультації допоможуть чоловікові змиритися з її відмовою будувати з ним стосунки, проте цього не сталося. Кашіган продовжував вимагати зустрічей, допоки у 2022 році жінка остаточно не припинила спілкуватися з ним.

Зазначається, що раніше вона також звинувачувала Кашігана в домаганнях й отримала охоронний ордер у прискореному порядку.

Справу розглядатимуть 9 лютого.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.