Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАрмі Гаммер розповів, що хотів вчинити самогубство через зруйновану кар’єру

У 2021 актора звинуватили в сексуальному насильстві й підозрювали в канібалізмі

Американський актор Армі Гаммер розповів, що хотів скоїти самогубство після того, як звинувачення в сексуальному насильстві поставили край його кар’єрі. Про це пише Variety з посиланням на інтерв’ю актора для Air Mail.

Інцидент стався, коли Гаммер перебував на Кайманових островах. «Я просто вийшов в океан і поплив якомога далі, сподіваючись, що або потону, або мене вдарить човен, або з’їсть акула. Тоді я усвідомив, що мої діти досі на березі і що я не можу цього зробити з ними», – поділився він.

Також актор прокоментував звинувачення сексуальному насильстві й канібальських фетишах. Він заперечує всі кримінальні правопорушення, але визнає, що був емоційно жорстоким щодо колишніх партнерок, з якими він познайомився в інтернеті. За словами Гаммера, цікавість до БДСМ виникла в нього через випадок сексуального насильства з боку молодого пастора, коли йому було 13 років.

«Я був безсилий у цій ситуації. Мені представили сексуальність у страшний спосіб, над яким я не мав контролю. Тоді мої інтереси зосередилися на тому, що я хочу контролювати ситуацію, сексуально», – пояснив Гаммер.

Армі Гаммера звинуватили в сексуальному насильстві у 2021 році, через що його відсторонили від роботи над багатьма проєктами. Протягом останніх двох років актор працював продавцем на Кайманових островах і проводив час у реабілітаційному закладі.

В інтервʼю Гаммер виправдовує себе тим, що він був «мудаком». «Я тут, щоб визнати свої помилки, взяти на себе відповідальність за те, що був засранцем, егоїстом, що використовував людей, щоб відчути себе краще», – сказав актор, додавши, що тепер він став «щасливішою й здоровішою людиною».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.