Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Єгипті двох блогерок засудили до 2 років тюрми через їхні профілі в соцмережах

Ще трьох дівчат за те, що вони допомагали їм вести профілі

Суд у Єгипті засудив п’ятьох блогерок до двох років в’язниці через їхні профілі в соцмережах. Їх визнали винними в «пропаганді аморальності та торгівлі людьми», пише Reuters.

Також блогерок звинуватили в тому, що вони порушили «цінності та принципи Єгипту – консервативної мусульманської країни». Кожну з жінок також оштрафували на 19 тисяч доларів.

Ханін Хоссам, 20-річну студентку з Каїру, звинуватили в тому, що вона начебто заохочувала дівчат зустрічатися з чоловіками через відеододатки й отримувала за це оплату.

Маваду Аль-Адхам, інфлюенсерку в Tik-Tok та Instagram з двомільйонною аудиторією, звинуватили в публікації «непристойних» фото та відео в соцмережах.

Трьох інших жінок звинуватили в тому, що вони допомагали блогеркам вести їхні профілі в соцмережах.


Раніше в Каїрі засудили до трьох років в’язниці танцюристку, яка викладала відео танцю живота в TikTok та Instagram. Її визнали винною в підбурюванні розпусти й аморальності, а відео прокуратура назвала «непристойними».

У відео вона розповіла, що жінки могли б заробляти до 3 тисяч доларів, співпрацюючи з нею й транслюючи свої відео через платформу Likee. Влада Єгипту розцінила це як заклик пропонувати секс-послуги в інтернеті.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.