Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниMTV покаже документальний фільм про підлітків з України, які виїхали за кордон через війну

І про їхні спроби адаптуватися до життя в чужій країни

Телеканал MTV покаже документальний фільм Don’t Leave Me Behind: Stories of Young Ukrainian Survival про українських підлітків, які через російську агресію вимушено виїхали за кордон. Про це повідомляє Deadline.

Стрічка розповість про 18-річну Олександру й 15-річну Дашу, які «намагаються знайти нормальне життя в Польщі». Третьою героїнею стала психологиня з України Катерина Трофименко, яка курує терапевтичну групу для підлітків.

Режисером і виконавчим продюсером став Натаніель Лезра. Зазначається, що над фільмом також працювали росіянки: креативною продюсеркою взяли Єлизавету Горошнікову, а сюжетною продюсеркою – Юлію Сташевську. Водночас серед українців, яких залучили до створення стрічки, лише українська дизайнерка Катерина Гайдамака, яка намалювала логотип.

«Фільм прагне привернути увагу світової спільноти до групи людей, які занадто часто губляться у висвітленні цієї війни – молодих біженців. Це люди, які провели більшу частину свого життя в тіні війни, на чиї ідентичності вплинула російська агресія», – коментує Лезра.

Прем’єра фільму відбудеться 21 лютого.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.