Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАнонімний перегляд і блокування профілів. Tinder додав нові функції

Вони посилять контроль за безпекою користувачів

Напередодні Дня святого Валентина Tinder запустив нові функції, які посилять контроль за безпекою користувачів. Про це пише TechChrunch.

Відтепер користувачі Tinder, які мають підписку, зможуть переглядати профілі інших людей анонімно. У компанії кажуть, що це дасть можливість краще контролювати видимість профілів. Лише люди, яких користувач уподобав, побачать його профіль у своїх рекомендаціях.

Також застосунок дозволить заблокувати профіль, який з’являється в рекомендаціях. У Tinder зазначають, що ця функція дозволить уникнути незручності, якщо користувач побачить у застосунку когось зі знайомих чи близьких.

Ще одна нова функція безпеки – «звітувати довгим натисканням». Якщо користувач отримав повідомлення, яке його образило, потрібно натиснути й утримувати його, щоб повідомити про це. Компанія сподівається, що це спонукатиме більше людей повідомляти про погану поведінку, і це дозволить вжити заходів проти користувачів, які порушують правила.

Також Tinder вніс деякі зміни до функцій під назвою «Ви впевнені?» (просить людей ще раз подумати, перш ніж надсилати повідомлення з потенційно шкідливими словами) і «Вас це турбує?» (заохочує користувачів повідомляти про неприйнятні розмови). У Tinder хочуть виявляти більше висловлювань, які вони вважають шкідливими або невідповідними, як-от мову ворожнечі, а також сексуальні домагання й експлуатацію.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.