Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЖурналістка Мирослава Гонгадзе отримає премію за етику Inamori Ethics Prize 2023

Нею відзначають «видатних міжнародних етичних лідерів»

Керівниця «Голосу Америки» в Східній Європі Мирослава Гонгадзе отримає премію за етику в журналістиці Inamori Ethics Prize 2023. Про це пише «Голос Америки».

«Для мене велика честь отримати цю нагороду, – сказала Гонгадзе. – Я так багато бачила у своїй журналістській кар’єрі, але мені завжди дуже приємно знати, що моя рідна Україна має доступ до надійних новин й інформації через «Голос Америки».

З 2008 року цією премією відзначають «видатних міжнародних етичних лідерів, чиї дії й уплив значно поліпшили стан людства». Мирославі Гонгадзе вручать премію у вересні цього року на офіційній церемонії в Міжнародному центрі Inamori. Вона виступить з публічною лекцією й візьме участь в науковій конференції й панельній дискусії.

Мирослава Гонгадзе почала працювати в українській службі «Голосу Америки» у 2004 році. Згодом вона стала керівницею служби у 2015–2022 роках, перш ніж обійняти нинішню посаду керівниці мовлення у Східній Європі. Мирослава Гонгадзе є постійною членкинею капітули журналістської Премії імені Георгія Гонгадзе, заснованої у 2019 році. Її статті публували в The Wall Street Journal, The Washington Post, Journal of Democracy й численних українських виданнях.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.