Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАкторка «Милих ошуканок» Люсі Гейл розповіла про боротьбу з алкогольною залежністю

«Я вірила, що справжня Люсі виходила назовні, коли випивала»

Американська акторка Люсі Гейл повідомила, що вже минув рік з того дня, як вона припинила вживати алкоголь. Про це вона розповіла в подкасті The Diary Of A CEO, пише The Independent.

«Я ніколи не говорила це публічно: я твереза вже трохи більше року. Я працювала над цим із 20 років, зараз мені 33. На це потрібен був час», – повідомила Гейл.

Вона зізналася, що випивка стала для неї «саморуйнівним» механізмом подолання труднощів: «Я просто трималася за цю віру, що справжня Люсі виходила назовні, коли випивала. Це також заспокоювало мої думки... вони просто не вимикаються, і це виснажує. Я була в запоях, відключалася, не пам’ятала, що робила або що говорила, і це страшно».

Акторка каже, що проблеми з алкоголем у неї почалися з 14 років. Один з її найліпших друзів помер від алкоголізму, однак навіть це не спонукало її зав’язати з алкоголем, як вона розповіла.

«Я намагалася змінитися заради хлопців, мами, кар’єри, змінитися з марних причин, наприклад, що я схудну й матиму молодший вигляд… Нічого з цього лайна не працює», – сказала Гейл.

Остаточно відмовитися від алкоголю вона вирішила в січні 2022 року. «Я сказала собі, що заслуговую на більше від цього життя. Я повинна спробувати проживати його по-іншому, і я маю бути готова до цього», – сказала Гейл.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.