Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниNetflix зменшує ціну передплати для 30 країн

Намагаючись зберегти аудиторію в умовах високої конкуренції

Netflix за останні тижні знизив вартість передплати в понад 30 країнах, намагаючись зберегти старих клієнтів і привабити нових в умовах жорсткої конкуренції. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

У деяких випадках вартість підписки зменшилася вдвічі. Зниження цін охопило країни Близького Сходу, включно з Єменом, Йорданією, Лівією й Іраном; африканські ринки на південь від Сахари, зокрема Кенію; а також європейські країни, як-от Хорватія, Словенія, Болгарія.

Зниження цін торкнеться також країн Латинської Америки, серед яких Нікарагуа, Еквадор і Венесуела, а також деяких частин Азії, включно з Малайзією, Індонезією, Таїландом і Філіппінами.

Netflix прагнув збільшити свою частку в нових міжнародних регіонах з огляду на насичення ринків США й Канади. Ще в січні керівники Netflix говорили про підвищення, а не зниження цін. Співгенеральний директор Грег Пітерс говорив, що компанія шукає місця, де вона може дозволити собі підняти ціни.

Зміна цін Netflix означає, що великі стримінгові компанії досі намагаються визначити, яка цінова політика забезпечить найкраще поєднання зростання кількості передплатників і доходів компанії.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.