Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДжена Мелоун розповіла, що зазнала сексуального насильства на зйомках «Голодних ігор»

З боку колеги

Акторка Джена Мелоун розповіла, що під час зйомок «Голодних ігор» зазнала сексуального насильства з боку колеги. Про це пише Rolling Stone.

Мелоун поділилася в Instagram світлиною, яку вона зробила після завершення роботи над фільмом «Голодні ігри: Переспівниця. Частина ІІ». У підписі під фото Мелоун зазначила, що під час зйомок у Парижі зазнала сексуального насильства з боку колеги. Вона не назвала імені колеги через вплив «культури скасування» й не поділилася жодними іншими подробицями.

У відповідь на коментарі про те, що злочинець «уникнув покарання без жодних наслідків», Мелоун сказала: «Це неправда. Я використовувала відновне правосуддя, щоб забезпечити зцілення, підзвітність і зростання разом з іншою людиною. Це був важкий процес, але я вірю, що він дійсно допоміг мені пережити найважчі моменти мого горя».

Акторка також зазначила, що через пережите сексуальне насильство їй було важко говорити про «Голодні ігри» і свою героїню, але вона «готова пройти через це й повернути радість і досягнення», які вона відчувала раніше.

«Я дуже люблю вас, тих, хто пережив це. Цей процес дуже повільний і нелінійний. Хочу сказати, що я тут для всіх, кому потрібно виговоритися», – додала Мелоун.

Джена Мелоун зіграла роль Джоанни Мейсон у фільмі «Голодні ігри: У вогні» (2013), яку вона повторила у двох сиквелах між 2014 і 2015 роками. Акторка також відома ролями у фільмах «Донні Дарко», «Гордість і упередження», «Врятовані!», «Руїни».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.