Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМедсестрам в Австралії заборонили використовувати OnlyFans, бо це «відволікає пацієнтів»

І «ганьбить» їхню професію

Медсестрам й акушеркам у штаті Новий Південний Уельс, що в Австралії, наказали припинити розміщувати пости на OnlyFans. Про це повідомляє Vice.

Рада медсестер й акушерок Нового Південного Уельсу розіслала електронні листи в медичні заклади штату, у яких попередили, що останнім часом «привертають увагу медичні працівники, які підписалися на OnlyFans». У листі зазначено, що якщо медичний працівник публікує пости на платформі і його впізнають, то його можуть притягнути до відповідальності.

Використання OnlyFans визнали «непрофесійним» і таким, що «відволікає увагу пацієнтів».

Рада пропонує обговорити три сценарії для розв’язання «проблеми» з використанням OnlyFans. В одному з них медсестра має поскаржитися на колегу, якщо хтось із пацієнтів побачив її профіль в OnlyFans. Поведінку медсестри в такому випадку вважають «нижче очікуваних стандартів» і такою, що «зганьбила її професію».

В іншому сценарії медсестрі, яка використовує OnlyFans, можуть «дати поблажку», але за неї потрібно буде «віддячити». Ще в одному сценарії медсестра з незрозумілих причин починає рекламувати свій профіль в OnlyFans колегам, що «створює конфлікт на робочому місці».

Рада порадила медсестрам й акушеркам ознайомитися з правилами використання соцмереж від Австралійського агентства з регулювання охорони здоров’я (AHPRA) і дотримуватися своїх професійних обов'язків, викладених у Кодексі поведінки медсестер й акушерок Австралійської ради з медсестринства й акушерства, а також Кодексі поведінки акушерок.

Водночас Рада не виступає проти того, щоб медсестри доповнювали свою «постійно пригнічену заробітну плату» вторинними доходами.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.