Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Він робить тебе довірливим»: Біллі Айліш висловила занепокоєння впливом інтернету

Співачка поділилася, що видалила всі застосунки соцмереж із телефона

Біллі Айліш видалила всі застосунки соцмереж із телефона й висловила занепокоєння з приводу того, який вплив інтернет може мати на людей. Про це вона розповіла у відео з анонсованого подкасту Conan O’Brien Needs a Friend, повідомляє Rolling Stone.

Виконавиця поділилася, що зі зростанням своєї популярності почала цікавитися тим, що про неї пишуть в інтернеті, але згодом позбавилася соцмереж і звички їх переглядати.

«Мені це більше не подобається. Я видалила це все зі свого телефона, що вкрай важливо для мене. Тому що, чувак, ти не ріс з інтернетом. Для мене він був важливою частиною, але не самого дитинства, бо я не була дитиною з iPad, слава богу, але, чесно, я росла в ідеальні часи інтернету, коли він ще все не заполонив. У мене було дитинство, і я щось робила постійно», – каже співачка.

Окрім того, Айліш бачить загрозу інтернету в тому, як він впливає на користувачів.

«Ще одна річ, яка мене лякає в інтернеті, – це те, наскільки він робить тебе довірливим. Усьому, що я читаю в інтернеті, я вірю. Я точно знаю, що це дурість і я не повинна вірити, адже в мене є докази, що все це неправда, майже нічого з цього не є правдою», – додає Біллі.

Подкаст Conan O’Brien Needs a Friend за участі Біллі Айліш, а також її брата Фінеаса вийде 27 березня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.