Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПисьменниця Маріанна Вільямсон балотуватиметься в президенти США

Вона стане конкуренткою Джо Байдену

Американська письменниця, авторка бестселерів Маріанна Вільямсон стала кандидаткою на посаду президента США, вибори якого відбудуться у 2024 році. Вона перша представниця Демократичної партії, яка офіційно кинула виклик чинному президенту США Джо Байдену. Про це повідомляє The Guardian.

«Я відчуваю, що мої 40 років особистого знайомства з травмами багатьох тисяч людей дають мені унікальний погляд на те, що потрібно зробити, щоб допомогти Америці почати все спочатку», – заявила Вільямсон.

Вона також засудила тих, хто не сприймає її кандидатуру серйозно: «Я не ставлюся наївно до тих сил, які не мають наміру допускати до дискусії будь-кого, хто не відповідає їхньому визначеному порядку денному. Я розумію, що, на їхню думку, лише люди, які втягнули нас у цю канаву, можуть вважатися кваліфікованими, щоб витягнути нас із неї».

Маріанна Вільямсон – американська письменниця, духовна наставниця, активістка й підприємиця. Вона написала 15 книг, чотири з яких стали бестселерами. Вільямсон заснувала неприбуткову організацію Project Angel Food, яка допомагає людям зі СНІД/ВІЛ.

У 2004 році вона стала співзасновницею організації «Мирний альянс». У 2020 році балотувалася на посаду президента США від Демократичної партії.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.