Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБританський стартап секс-вечірок отримав фінансування від уряду

Вечірки з фокусом на насолоду для жінок

Британська компанія Killing Kittens, яка влаштовує секс-вечірки, отримає 170 тисяч фунтів стерлінгів від уряду. Це державне фінансування в межах підтримки стартапів під час пандемії, пише CNN.

Я ніколи не уявляла Бориса [Джонсона, прем’єр-міністра Великої Британії] своїм партнером у ліжку. Killing Kittens вийшли на цифрову платформу, і ми створили спільноту для дорослих, яка стрімко розвивається», − сказала гендиректорка Killing Kittens Емма Сайл.

Компанія з 2005 року організовує масковані секс-вечірки в Лондоні та Нью-Йорку в таємних місцях. Акцент вечірок − жіноче задоволення, кажуть у Killing Kittens. Зараз у спільноті компанії 180 тисяч учасників з 12 країн світу, а трафік сайту збільшився на 330% під час карантину.

Більшу частину державних коштів компанія спрямує на маркетинг і нові продукти, зокрема застосунок для знайомств. Таким способом Killing Kittens буде конкурувати з програмами Match.com і Bumble.

Також Killing Kittens планують створити рекламну платформу для компаній, які створюють білизну та секс-іграшки.

«Секс-техніка − одна з небагатьох галузей, яка з 2020 року вийде в набагато вигідніші позиції. Зокрема, програми для знайомств, секс-іграшки та порно процвітають під час пандемії. Ми шукаємо в інтернеті більше близькості чи способів розважитися», − пояснює Брауні Коул, засновниця Sextech School, навчальної платформи для підприємців та інвесторів.

Обкладинка: Killing Kitten

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.