Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниШерон Стоун сказала, що інтимна сцена в кіно позбавила її права опіки над сином

Акторка називає себе «жертвою системи»

Голлівудська акторка Шерон Стоун вважає, що втратила опіку над своїм сином через сексуальну сцену в стрічці «Основний інстинкт». Суддя апелював до неї під час процесу. Про це пише The Telegraph.

Під час судового процесу суддя запитав у її сина Роана, чи він знає, що його мати «знімається в секс-кіно». На думку Стоун, ставлення судді до «секс-фільмів» визначило кінцеве рішення щодо її опіки.

«Це зловживання системою, коли висновок про те, якою я була матір’ю, роблять на основі того, у яких фільмах я знімалася», – розповіла Шерон Стоун у подкасті Table for Two. Тоді ця історія травмувала акторку й призвела до її подальшої госпіталізації із захворюванням серця.

У сцені «Основного інстинкту», до якого відсилався суддя, персонажка Стоун, Кетрін Трамел, повільно розводить ноги під час допиту поліцією й демонструє відсутність нижньої білизни.

Стоун і її колишній чоловік Філ Бронштейн усиновили Роана у 2000 році. Пара розлучилася у 2004 році, після чого суд вирішив, що Роан має проживати з Бронштейном. Після розлучення Стоун усиновила ще двох дітей: Лейрда Вонна й Квінна Келлі Стоуна. Минулого року акторка зізналася, що «втратила девʼятьох дітей» через викидні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.