Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДіпфейки сексуального характеру з Еммою Вотсон і Скарлетт Йоганссон використали в рекламі

Обличчя акторок помітили в сотнях рекламних відео з сексуальним підтекстом

У соцмережах платформи Meta виявили кілька сотень рекламних діпфейк-відео з акторками Еммою Вотсон і Скарлетт Йоганссон, які містили сексуальний підтекст. Про це пишуть Gizmodo.

Ці відео були частиною рекламної кампанії застосунку FaceMega, у якому можна замінювати обличчя на фотографіях і відео. За інформацією NBC, рекламні ролики нагадували початок порновідео на платформі Pornhub і супроводжувалися звуком вступної доріжки звідти.

У правилах застосунку йдеться, що він «не дозволяє користувачам видавати себе за інших за допомогою своїх послуг або завантажувати відвертий сексуальний вміст». Жоден представник компанії-розробника не прокоментував ситуацію з цією рекламою. Акторки також публічно не коментували цей випадок.

Соцмережі групи Meta видалили ці рекламні відео зі своїх платформ. «Наша політика забороняє вміст для дорослих незалежно від того, хто його створив, тож ми обмежили рекламу цієї сторінки на нашій платформі», – заявили в Meta. Також застосунок видалили з магазинів App Store і Google Play.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.