Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЯпонці викладали фото з тематичного парку Ґіблі, на яких обмацували персонажок

Облікові записи, що опублікували їх, видалили з Twitter

У соцмережах поширилися фото, на яких японські чоловіки в масках мацають аніме-персонажок студії Ґіблі й зазирають їм під спідниці в тематичному парку. Про це пише Vice.

На деяких фотографіях японські чоловіки обмацують Марні з аніме «Спогади про Марні» й Теру, персонажку аніме «Оповідання Земномор’я». Також у соцмережі потрапили фотографїї, які зробили під спідницею однієї з анімаційних героїнь.

Зображення викликали негативну реакцію з боку громадськості й губернатора префектури Айті. «Парк Ґіблі – це місце, куди можуть приходити як дорослі, так і діти, щоб насолоджуватися роботами. Надзвичайно неприємно бачити такі фотографії, завантажені в соціальні мережі. Якщо ці люди збираються робити таке в парку, то хай краще туди не приходять», – сказав губернатор Хідеакі Омура.

Twitter видалив такі фотографії й акаунти, що їх опублікували першими, але користувачі продовжили робити їхні репости.

Представники парку Ґіблі відмовилися коментувати таку поведінку гостей, але пообіцяли подбати про те, щоб відвідувачі могли насолоджуватися парком «у спокої». Водночас губернатор попередив про вжиття «рішучих і суворих» заходів щодо людей, які поводяться невідповідно, але не уточнив, про які саме заходи йдеться.

Парк Ґіблі – це тематичний парк у префектурі Айті, присвячений роботам анімаційної однойменної студії, яку заснував японський режисер і сценарист Хаяо Міядзакі. У ньому представлені різні сцени зі стрічок студії й фігури їхніх персонажів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.