Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Нідерландах засудили чоловіка за зняття презерватива під час сексу без згоди партнерки

Це перший подібний вирок у країні

Окружний суд міста Дордрехт, що в Нідерландах, визнав 28-річного чоловіка винним у стелсингу – знятті презерватива без згоди партнера чи партнерки. Це перший подібний вирок у країні, повідомляє AP.

Чоловіка засудили до трьох місяців умовного ув’язнення й зобов’язали виплатити партнерці тисячу євро відшкодування збитків.

«Своїми діями підозрюваний змушував потерпілу терпіти незахищений секс із ним. Цим він обмежив її особисту свободу й зловживав її довірою», – ідеться в рішенні суду.

Під час слухання справи чоловік заперечував, що під час сексу зняв презерватив без згоди партнерки. Але після цього надіслав їй повідомлення: «Гаразд, я думав, що ти відчула це. З тобою все буде добре».

Чоловіка виправдали за звинуваченням у зґвалтуванні, оскільки секс був за згодою. Проте суд визнав його винним у примусі до статевого акту без засобів контрацепції. У законодавстві Нідерландів злочину, як-от стелсинг, немає, і подібні випадки розглядають індивідуально. Водночас у деяких країнах стелсинг кваліфікують як злочин, як-от: Новій Зеландії, Німеччині, Швейцарії.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.