Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниTinder дозволить вказувати тип стосунків і додавати займенники до свого профілю

Нові функції будуть доступні в низці країн

Користувачі Tinder тепер зможуть вказувати тип стосунків, які вони шукають, а також додавати свої займенники в профілі. Про це повідомляє TechCrunch.

Нова функція Tinder дасть можливість користувачу вказати, які саме стосунки вони шукають – моногамні, поліаморні, відкриті тощо. У компанії кажуть, що пішли на цей крок, оскільки виявили, що 41% користувачів покоління Z або відкриті до немоногамних стосунків, або активно шукають їх.

Ця функція доповнює нещодавно додану функцію Relationship Goals, яка також дозволяє конкретніше означити, що саме шукає користувач: партнера на все життя, довготривалі чи короткотривалі стосунки, стосунки з мінливим терміном тощо.

Також користувачі Tinder зможуть позначити у своєму профілі до чотирьох займенників зі списку з понад 15-ма варіантами. За даними опитування Tinder, 29% молодих людей сказали, що їхня гендерна ідентичність стала більш мінливою за останні три роки. Компанія також заявила, що ЛГБТК+ спільнота є групою, яка найбільше зростає в Tinder.

Визначати тип стосунків зможуть користувачі зі США, Канади, Австралії, Великої Британії, Бразилії, Франції, Нідерландів, Індонезії, Тайваню, Італії, Іспанії, Таїланду, Швеції, Німеччини й Мексики. Функція додавання займенників поки доступна лише у США.

У Tinder зазначають, що нові функції допоможуть користувачам ефективніше знаходити стосунки й самовиражатися. Також компанія має на меті «заманити» покоління Z назад до Tinder.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.