Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЄС хоче дозволити чиновникам і депутатам брати на роботу домашніх улюбленців

Щоб поліпшити психічне здоров’я працівників

Європейська комісія розглядає можливість дозволити чиновникам і депутатам приводити своїх домашніх улюбленців на роботу. Так вони хочуть підтримувати психічне благополуччя працівників, пише Politico.

Комісар із питань бюджету й адміністрації Йоганнес Ган повідомив, що дозвіл на домашніх тварин на робочому місці означатиме адаптацію правової бази Єврокомісії. За його словами, це вимагає взяти до уваги «різні особливості, що стосуються здоров‘я й безпеки персоналу, а також деякі практичні питання». Політик додав, що добробут співробітників комісії «має першорядне значення».

Наприкінці листопада 2022 року група депутатів Європарламенту офіційно звернулася до Єврокомісії з проханням дозволити працівникам брати своїх домашніх улюбленців із собою на роботу. Депутати стверджують, що це покращить психічне здоровʼя співробітників.

Вони також запитали, чи розглядає Комісія можливість створення місць зі сміттєвими баками й спеціальними пакетами для відходів, щоб працівники мали змогу прибрати за своїми тваринами. Також депутати запропонували Єврокомісії заохочувати працівників брати на виховання безпритульних чотирилапих.

Ган пояснив, що бельгійська влада відповідає за спеціальні урни для собачих екскрементів, що розташовані поруч із будівлями комісії. Він також додав, що співробітники виконавчої влади ЄС мають самостійно вирішувати, чи брати їм на виховання тварин із вулиці.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.