Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниФлешмоб проти ейджизму. Молодь підтримала дівчину, яку принизили за стрибки зі скакалкою

Вона стрибала біля під’їзду, коли на неї почала сваритися літня жінка

Молодь Івано-Франківська започаткувала флешмоб на підтримку 19-річної франків’янки Лізи, яка зазнала образ з боку літньої жінки через те, що стрибала на скакалці біля під’їзду. Про це пишуть Texty.

Ліза опублікувала відео в TikTok й Instagram, на якому вона стрибає на скакалці у дворі біля під’їзду. Згодом на неї почала сваритися літня жінка, яка підійшла до будинку пізніше. Вона назвала Лізу «соплячкою невихованою» й вимагала, щоб та покинула двір і «не махала перед очима скакалкою». У відповідь Ліза відстоювала свої права.

Відео стало вірусним в інтернеті й викликало дискусії щодо ейджизму й панування «совковості». Більшість користувачів мережі підтримали дівчину й висловили захват її аргументованими й спокійними відповідями.

Водночас журналістка Ганна Рибалка, яка надала розголосу цій історії, повідомила, що Лізу розкритикувало керівництво навчального закладу, у якому вона навчається. На їхню думку, жінка, яка ображала дівчину, мала рацію. Журналістка повідомила, що Лізу змусили видалити вірусне відео з TikTok й Instagram.

Однак Лізу підтримала молодь міста, яка вийшла на флешмоб зі стрибками на скакалці у дворі дівчини.

«Ми зробили добру справу, емоції Лізи скажуть краще, ніж будь-який текст подяки», – ідеться в дописі блогера Максима Савчина, який організував флешмоб.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.