Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниPantone розширює палітру відтінків шкіри заради інклюзивності

Компанія розширює каталог уперше за 10 років

Pantone розширює свій каталог тонів шкіри, щоби сприяти більшій інклюзивності. Про це пише WWD.

Оскільки дедалі більше брендів і корпорацій намагаються бути інклюзивними, Pantone вводить 28 додаткових відтінків шкіри до своєї колекції SkinTone. Раніше їх було 110. Тепер вони міститимуть відтінки шкіри представників азійсько-американської й тихоокеанської спільнот (AAPI) і темношкірих людей.

За словами Таннес Вільямс, менеджерки з продуктів моди, дому й інтер’єру Pantone, раніше темношкірі учасники опитувань компанії повідомляли, що не знайшли своїх тонів шкіри серед представлених. Також вони зазначали, що «потрібно більше кольорів, які представляють світ і всі його раси», сказала Вільямс.

Компанія розширює каталог SkinTone уперше за 10 років. Їхній кольоровий профіль використовується не лише в б’юті-сфері, але й у секторі моди, виготовленні предметів інтер’єру, протезів, іграшок і в метавсесвіті. Кольори можна застосовувати для розроблення самого продукту, а також упакови, реклами тощо.

Хоч у світі є більше відтінків шкіри, із них відтворено 138, які непідготовлене людське око може розрізняти і які можна передати технічно.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.