Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниҐвінет Пелтроу постала перед судом через лижну аварію, яка трапилася у 2016 році

Акторка нібито врізалася в чоловіка під час катання й завдала йому серйозних травм

У вівторок, 21 березня, в американському штаті Юта розпочався судовий процес між акторкою Ґвінет Пелтроу й 76-річним окулістом Террі Сандерсоном. Чоловік звинувачує Пелтроу в тому, що вона «жорстоко» врізалася в нього під час катання на лижах у 2016 році. Про це повідомляє BBC.

Ця справа триває ще з 2019 року. Тоді Сандерсон подав до суду на Ґвінет Пелтроу через інцидент на висококласному лижному курорті Deer Valley Resort. Адвокати Сандерсона стверджують, що через недбалість під час катання Пелтроу врізалася в Сандерсона, у результаті чого той отримав перелом ребер і черепно-мозкову травму. Після інциденту Пелтроу нібито втекла, не надавши чоловікові допомогу.

Спочатку Сандерсон вимагав відшкодування збитків у розмірі 3,1 мільйона доларів, однак тепер змінив суму на 300 тисяч доларів.

Водночас адвокати Ґвінет Пелтроу заявили, що чоловік бреше і що це він врізався в акторку під час катання. Крім того, вони стверджують, що Пелтроу після зіткнення залишилася перевірити стан Сандерсона, а не тікала.

Акторка також звинуватила Сандерсона в перебільшенні своїх травм і бажанні скористатися її багатством і славою. Вона подала зустрічний позов, у якому вимагає відшкодування збитків у розмірі одного долара, а також компенсацію за судові витрати.

Розгляд справи триватиме вісім днів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.