Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВідео дня: кампанія Love Better, яка допомагає молоді пережити розрив стосунків

«Керуй своїми почуттями»

Уряд Нової Зеландії запустив кампанію Love Better. Вона має на меті підтримати молодих людей, які пережили розрив стосунків і запропонувати їм здорові способи впоратися зі своїми почуттями. Про це повідомляє The Guardian.

Love Better – це «спільнота, яка допомагає тим, хто щойно розійшовся [зі своїм партнером], не дати їхньому маленькому болю перетворитися на великий», ідеться у відео кампанії. Вона міститиме реальні відеозаписи молодих людей, які розповідають про свій досвід завершення стосунків, а також статті, подкасти й інший контент на цю тему, який поширюватимуть у соцмережах.

«Зазвичай здається, що єдиним варіантом після розриву стосунків, окрім обов'язкової ненависті або розриву будь-яких зв’язків із людиною, є не відчувати нічого. Тому дуже круто показати, що це нормально – переживати всі ці почуття у відповідь на розрив стосунків, і є кілька способів, як можна впоратися з ними здоровим способом», – сказала Джо Медсен, клінічна керівниця служби підтримки Youthline.

Майже 80% новозеландців віком від 16 до 24 років мали стосунки, і 87% із них зазнали емоційного потрясіння, яке виходило за межі звичайного болю від розриву стосунків. Про це свідчить дослідження, яке провів уряд країни у 2022 році.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.