Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУкраїнські біженки дедалі частіше стикаються із сексуальною експлуатацією – дослідження

У Європі зріс інтерес до порно, у якому нібито фігурують українські біженки

У Європі спостерігають зростання інтересу до порнографічних матеріалів, у яких нібито фігурують українські біженці. Про це йдеться в дослідженні компанії Thomson Reuters, проведеному спільно з Організацією з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ), пише The Guardian.

Дослідники проаналізували глобальний трафік пошукових систем із початку 24 лютого 2022 року й виявили підвищений інтерес до порно за участі нібито українських біженців. Зокрема, кількість переглядів подібних порнографічних матеріалів зросла за останні 6 місяців. За січень цього року 13 відеороликів, на яких нібито зображені українські біженці, переглянути 275 тисяч разів.

У пошукових запитах формулювання «українське порно» від початку повномасштабного вторгнення росії трапляється частіше, ніж це було до початку російського наступу 24 лютого 2022 року.

Спеціальний представник і координатор ОБСЄ з питань боротьби з торгівлею людьми Валіант Річі повідомив, що дослідники виявили прямі докази спроб залучити людей до секс-трафіку в чатах українських біженців. Він наголосив на важливості гарантування безпеки жінок і дітей, які вимушено покинули Україну через російську агресію.

У Thomson Reuters також закликали вжити термінових заходів для посилення захисту українських жінок і дітей, які перебувають під загрозою сексуальної експлуатації.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.