Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБільшість німкень виступає проти купання топлес у громадських басейнах – опитування

Уже два німецькі міста дозволили жінкам плавати без верхньої частини купальника

У Німеччині 55% жінок виступили проти купання топлес у громадських басейнах. Водночас 56% чоловіків підтримують нововведення.

Про це, як пише DW, свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Інститутом дослідження громадської думки Kantar на замовлення німецького журналу Focus. Опитування провели 21 й 22 березня 2023 року.

Проти купання без верхньої частини купальника переважно виступили на заході Німеччини. Більшість прихильників плавання топлес і рівноправності в громадських басейнах серед прихильників партії «Зелених» – 69% опитаних. Водночас виборці Християнсько-демократичного й Християнсько-соціального союзів виступають проти запровадження нових правил.

Нагадаємо, з 9 березня жінкам у Берліні дозволили купатися топлес у громадських басейнах. Це ж рішення запрацює й у Кельні з 1 квітня.

Питання плавати топлес порушилося через жінку, яку вигнали з громадського басейна в Берліні, бо вона відмовилися прикрити груди. Жінка поскаржилася до офісу омбудсмена Берліна, після чого влада міста офіційно дозволила жінкам купатися топлес у громадських басейнах.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.