Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУперше Вестмінстерська школа прийматиме дівчат до всіх класів

Нині дівчата можуть навчатися там лише з 6 класу

Престижна приватна школа у Вестмінстері вперше за свою історію прийматиме дівчат до всіх класів. Нині дівчата можуть навчатися в школі лише з 6 класу. Про це повідомляє The Telegraph.

За словами прессекретаря закладу, до 2030 року школа планує стати спільним навчальним закладом для хлопців і дівчат. Зміни стосуватимуться як молодшої школи, до якої зараз приймають хлопчиків із семи років, так і старшої школи, куди учні переходять у 13 років.

Минулого року Вестмінстерська школа отримала рекомендації дозволити дівчатам вступати до закладу з молодшого віку. Це сталося після того, як на сайті Everyone's Invited з'явилися повідомлення від учнів закладу про сексуальні домагання й насильство.

Фіона Сколдінг, яка очолювала комісію з дослідження випадків сексуальних злочинів у школі, прокоментувала таке рішення навчального закладу: «Значна кількість опитаних учнів і працівників зазначили, що учні й учениці, які переходять до шостого класу (спільної школи – ред.) з одностатевих шкіл, у деяких випадках можуть бути наївними й мати обмежений досвід взаємодії з протилежною статтю в академічному середовищі».

За словами Сколдінг, якщо школа стане повністю спільним навчальним закладом, це надасть «ідеальну можливість досягти загальних культурних змін», які рекомендувала навчальному закладу комісія.

Вестмінстерська школа була заснована на початку XIV століття. Упродовж тривалого часу там могли навчатися лише хлопці, однак у 1973 році керівництво школи вперше дозволило дівчатам вступати на навчання з 6 класу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.