Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниТрьом російським військовим повідомили про підозру за зґвалтування жінки на Київщині

Вони вчиняли злочини під час рейдів по будинках місцевих жителів

Правоохоронці повідомили про підозру в порушенні законів і звичаїв війни трьом російським військовим, які під час окупації частини Київської області ґвалтували жінку. Про це повідомив Офіс генпрокурора.

Підозрювані – це військові 37-мої окремої гвардійської мотострілецької Донської Будапештської Червоної прапори ордена Червоної Зірки бригади (37 ОМСБр, в/ч 69647) збройних сил рф. Вони родом із Республіки Бурятії, Читинської області й Іркутської області росії.

За 20 днів після окупації Бучанської міської територіальної громади російські військові, серед яких були підозрювані, почали систематично вриватися на подвір’я приватного будинку, де мешкали дві жінки й неповнолітня дівчинка. Вони робили це в групах по три особи, склад яких постійно змінювався.

Слідство встановило, що під час одного з таких рейдів окупанти увірвалися до будинку й, погрожуючи зброєю, по черзі водили одну з жінок до гаража, де ґвалтували її. Інші в цей час залишилися на вулицях, щоб боротися з можливим опором із боку сусідів чи родичів жінки.

Один росіянин за час окупації зґвалтував жінку лише раз, інший зробив це двічі, а ще один підозрюваний – щодня протягом тижня. Вони погрожували розстріляти жінку, якщо рідні чи сусіди чинитимуть опір, а також грозилися в разі непокори зґвалтувати її малолітню дочку й розправитися з літньою матір’ю.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.