Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСерфінг-клуб в Австралії звинуватив жінку в порушенні правил, бо та оголилася в роздягальні

Оголеність у роздягальнях «неприйнятна» згідно з політикою безпеки клубу

У серфінг-клубі Terrigal Surf Lifesaving Club в австралійському штаті Новий Південний Уельс виникла суперечка через те, що клуб забороняє своїм дорослим відвідувачам оголюватися в роздягальнях.

Видання ABC пише, що одна з відвідувачок клубу, Нада Пантл, отримала лист-попередження, у якому її звинуватили в порушенні політики клубу щодо оголеності в роздягальнях. У листі зазначалося, що «оголеність (у роздягальнях – ред.) неприйнятна згідно з Політикою безпеки дітей» і, якщо Пантл продовжить ігнорувати правила, її притягнуть до дисциплінарної відповідальності або позбавлять членства в клубі.

Пантл сказала, що лист шокував її і змусив почуватися присоромленою: «Вони не сказали, що саме я зробила... але це мало такий вигляд, ніби я скоїла якийсь сексуальний злочин». Після цього індиденту Нада Пантл покинула клуб.

Інша членкиня клубу, Венді Фарлі, зауважила, що надсилати подібні листи не коректно: «Молоді жінки так зосереджені на тому, щоб приховувати свої тіла й соромитися їх… Вони (клуб – ред.) порівнюють зміну одягу з неприйнятною сексуальною поведінкою».

Правила Terrigal Surf Lifesaving Club вимагають від дорослих відвідувачів не оголюватися в роздягальнях, якщо там є неповнолітні або прикриватися рушником чи приймати душ у купальному костюмі. Таку політику клуб запровадив, щоб діти почувалися безпечніше, оскільки ті неодноразово скаржилися на те, що вони стикаються з оголеними дорослими в роздягальнях.

У мережі правила клубу розкритикували й назвали такими, що «спантеличують» відвідувачів. Прессекретарка клубу Джулі Редферн повідомила, що заклад планує провести ремонт і встановити приватні кабінки.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.