Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСоліст Aerosmith відкидає звинувачення в сексуальному насильстві над неповнолітньою

Проти Стівена Тайлера подали позов минулого року

Соліст американського рок-гурту Aerosmith заперечив випадки сексуального насильства над неповнолітньою, в якому його звинуватили минулого року.  Співак стверджує, що все сталося за взаємною згодою, повідомляє Rolling Stone.

У грудні 2022 року жінка, на ім’я Джулія Голкомб, подала позов проти Стівена Тайлера, звинувативши того в сексуальному насильстві й побоях. Це відбувалося в 1970-х роках, коли жінці було 16 років. Голкомб стверджувала, що Тайлер переконав її матір надати йому опікунство над нею, коли вона була підлітком. Це призвело до того, що вони мали сексуальні стосунки впродовж трьох років.

У позові Голкомб зазначалося, що Тайлер «примушував і переконував позивача повірити, що це був романтичний роман», а ще змусив дівчину зробити аборт у 1975-му, коли їй було 17 років. Позов також посилається на мемуари Тайлера, в яких він пише, що «майже одружився з нареченою-підлітком» і що «її батьки закохалися в мене, підписали документи, щоб я отримав опіку, щоб мене не заарештували, якщо я вивезу її зі штату. Я взяв її із собою в тур».

Стівен Тайлер надав 24 аргументи на свій захист. Він запевняє, що не міг мати сексуальних стосунків із Голкомб, оскільки був її опікуном, а також що він не бив її. Тайлер просить відкликати позов проти нього.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.