Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПапа Римський назвав секс «однією з прекрасних речей, які Бог дав людині»

«Сексуальне самовираження – це багатство»

Папа Римський Франциск описав секс як «одну з прекрасних речей, які Бог дав людині». Як пише Reuters, він сказав про це в документальному фільмі The Pope Answers від Disney+.

У стрічці показана зустріч понтифіка з десятьма людьми у віці близько 20 років. Вони розпитали Папу про різні теми, зокрема про ЛГБТК+ людей, секс, аборти, віру й сексуальне насильство в церквах.

«Секс – це одна з прекрасних речей, які Бог дав людині. Сексуальне самовираження – це багатство. Тому все, що відволікає від справжнього сексуального самовираження, зменшує вас і виснажує це багатство», – сказав він, маючи на увазі мастурбацію.

Папа Франциск також підтвердив, що знає визначення терміну «небінарна людина» й наголосив, що церква має вітати ЛГБТК+ людей. «Усі люди – діти Божі. Бог нікого не відкидає, Бог – батько. І я не маю права нікого виганяти з церкви», – сказав він.

Щодо абортів Франциск сказав, що священики повинні бути «милосердними» до жінок, які перервали вагітність, проте додав, що аборти залишаються «неприйнятними».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.