Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЯк подорожувати плюс-сайз пасажирам: блогерку зацькували після публікації відеопорад

Вона отримувала образливі коментарі щодо зовнішності й ваги

Після того, як TikTok-відео плюс-сайз богерки Джейлін Чейні з порадами, як подорожувати плюс-сайз людям, стало популярним, їй масово почали надходити образливі коментарі щодо зовнішності й ваги. Про це пише Insider.

 «Деякі коментатори використовували образливу лексику й погрожували мені, закидали, що я пропагую нездорові звички й наражаю на небезпеку себе й інших. Коментарі дійшли до того, що люди робили ставки, коли, на їхню думку, я помру», – каже Джейлін.

Деякі її підписники теж стали мішенню інтернет-переслідувань і ненависті. Блогерка намагалася видаляти коментарі, щоб захистити свою спільноту, але ті продовжували безперервно надходити.

«Це спонукає мене створювати ще більше контенту, який кидає виклик стереотипам і сприяє різноманітності й інклюзивності в подорожах», – каже вона.

Перше відео Джейлін Чейні Flying while fat («Переліт, коли ти товстий») вийшло у 2021 році. У ньому блогерка розповіла про такі нюанси, скільки місць може знадобитися забронювати людині великого розміру заздалегідь, чи має літак подовжувачі ременів безпеки, як дізнатися розміри конкретних місць перед поїздкою. Наразі за нею стежать 127 тисяч людей.

@jaebaeofficial Flying when you’re plus size ✈️ #plussizetravel #plussizetraveltok #flyingwhilefat #plussizetraveltips #HPRadicalReuse #GetYourJeansOn #foryou ♬ dance(256762) - TimTaj
Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.