Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Найменш здорова версія мене»: Аріана Гранде відповіла на коментарі шанувальників щодо її тіла

Вона закликала обережніше коментувати чужу фігуру

Аріана Гранде записала TikTok-відео, у якому розповіла про важкий період свого життя й закликала шанувальників обережніше коментувати чужу фігуру, зокрема її власну. Про це пише Rolling Stone.

У відеоролику виконавиця відповідає на «занепокоєння» прихильників змінами в її фігурі. «Те, з чим ви порівнюєте мій нинішній вигляд, було найменш здоровою версією мене. Я приймала багато антидепресантів і погано харчувалася. Це був найгірший етап мого життя», – каже Аріана.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

На думку співачки, люди повинні бути «більш чуйними», коли коментують тіла інших, навіть якщо це з добрих намірів. «Ніколи не знаєш, через що хтось проходить… Будьте ніжними одне до одного й до себе», – додає вона.

Раніше Гранде відверто розповідала про свою боротьбу з тривогою й депресією. У 2018 році вона поділилася, що в неї діагностували посттравматичний стресовий розлад після вибуху на її концерті в Манчестері у 2017 році. Тоді там загинули 22 людини. У 2019 році вона скасувала зустріч із фанатами під час свого світового туру Sweetener через панічні атаки.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.