Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Сортуй красу». L’Oréal Україна запустила екосвідому ініціативу про сортування косметичних паковань

Практичний гайд і пункти збору паковань

«Сортуй красу». L’Oréal Україна запустила екосвідому ініціативу про сортування косметичних паковань — Новини на Wonderzine

L’Oréal Україна запустила екосвідому ініціативу «Сортуй красу», щоб сформувати в українців звичку сортувати косметичні паковання.

Cировина стає дедалі дефіцитнішою, а проблема забруднення довкілля – гострішою. Російське вторгення в Україну спричинило не лише соціально-демографічні зміни, але й екологічні. «Важливо й надалі ініціювати та долучати українців до екосвідомих ініціатив заради нашого добробуту й майбутніх поколінь», – зазначають у компанії.

У межах ініціативи «Сортуй Красу» L’Oréal Україна розробили гайд із практичними вказівками про те, як сортувати паковання з пластику, скла, паперу, алюмінію й інших матеріалів. У ньому розповідають про сортування косметичного паковання на прикладі продуктів L’Oréal.

Компанія також планує поновити пункти збору паковань у точках продажу партнерів: «Попри війну, ініціатива щодо збирання, досортування й подальшої цільової утилізації й перероблення косметичних паковань наших брендів буде поновлена», – розповідає директорка з комунікацій L’Oréal Україна Катерина Захараш.

Захист довкілля є важливим пріоритетом діяльності компанії в межах програми «L’Oréal в інтересах майбутнього»:

  • Станом на кінець 2022 року L'Oréal застосовує в пакованні 78% вторинно переробленого ПЕТ-пластику.
  • Станом на кінець 2022 року L'Oréal переробляє 61 % відходів, які утворюються на виробничих об’єктах.
  • За 2021 рік завдяки залученню споживачів було відсортовано та направлено на утилізацію та перероблення понад 1 400 кг паковань косметичних продуктів брендів L’Oréal Україна.

L’Oréal застосовують паковання з переробленого й придатного до перероблення пластику, косметичні туби із FSC-сертифікованого картону, зменшують вагу й об’єм паковань і вміст первинного пластику. Спільно із Carbios вони запустили виробництво пляшок бренду Biotherm зі 100% біологічно переробленого пластику, а також систему для повторного наповнення ароматом флакона.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.