Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЖінка, яку зґвалтував Роман Поланскі, каже, що це «не було великою проблемою» для неї

Зґвалтування Саманти Ґеймер стало одним із найбільших скандалів Голлівуду

Жінка, на ім’я Саманта Ґеймер, яку зґвалтував кінорежисер Роман Поланскі, сказала, що цей випадок ніколи не був «великою проблемою» для неї. Про це вона розповіла в інтерв’ю дружині режисера, Еммануель Сеньє, пише The Telegraph.

«Дозвольте мені бути відвертою: те, що сталося з Поланскі, ніколи не було для мене великою проблемою. Я навіть не знала, що це було незаконно, що когось можуть за це заарештувати. Зі мною все було гаразд, і я досі в порядку. Той факт, що ми роздули з мухи слона, жахливо тисне на мене», – сказала Ґеймер.

У 1977 році Романа Поланскі звинуватили в зґвалтуванні тринадцятирічної Саманти Ґеймер у будинку актора Джека Ніколсона в Лос-Анджелесі. Поланскі запросив Ґеймер нібито на зйомки для Vogue, а тоді, давши їй шампанське й наркотики, зґвалтував.

Цей випадок став одним із найбільших скандалів Голлівуду. Режисер визнав свою провину й відсидів за гратами 42 дні. У 1978 році, напередодні винесення вироку, Поланскі втік зі США до Франції. Після цього режисера неодноразово звинувачували й в інших сексуальних злочинах.

Ґеймер закликала США зняти звинувачення з Поланскі. Жінка заявила, що режисер уже відбув своє покарання й «віддав борг суспільству».

Під час інтерв’ю Ґеймер також погодилася зі словами Еммануель Сеньє про те, що наприкінці 1970-х років ставлення до сексу було іншим і що сексуальні стосунки моделей з фотографами були «нормальним, природним аспектом життя». Окрім цього, Ґеймер також розкритикувала рух MeToo.

«Я не розумію, що такого феміністичного в тому, щоб стверджувати, що ти жертва, – сказала Ґеймер. – Сьогодні жіночий біль цінується й існує ціла індустрія, яка експлуатує страждання. Ті, хто бере в ній участь, не знають, у що вони вступають».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.